Ειδησεογραφικό site

Στο Ρέθυμνο ο διάσημος «κροκοδειλάκιας» Ολιβιέ Μπεχρά για τον Σήφη

49

Στη Κρήτη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες  ο διάσημος «κροκοδειλάκιας» Ολιβιέ Μπεχρά, ο οποίος φαίνεται ότι θα αποτελέσει το τελευταίο όπλο στην επιχείρηση αιχμαλωσίας του επίσης διάσημου «Σήφη», του κροκόδειλου που τους τελευταίους δύο μήνες έχει «κατασκηνώσει» στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου.

Για την άφιξη του είχε αναλυτικό ρεπορταζ, το «Καρφί» στο φύλλο της 23ης Αυγούστου.

Μάλιστα, ο διεθνούς φήμης κυνηγός κροκοδείλων, ίσως χρειαστεί να βρεθεί αντιμέτωπος και με δεύτερο κροκόδειλο, καθώς θεωρείται πλέον πολύ πιθανό ότι στο Φράγμα διαβιούν δύο ερπετά του είδους.

Σήμερα, στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στο Ρέθυμνο, πραγματοποιείται σύσκεψη, παρουσία και του Ολιβιέ Μπεχρά, προκειμένου να συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις που ευελπιστούν να κάνουν τα ερπετά να τσιμπήσουν.

Η σύσκεψη ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε δηλώσει στο Flashnews.gr, ο κ. Μαμαγκάκης, η βοήθεια του κ. Μπεχρά θα είναι καταλυτική στην προσπάθεια αιχμαλωσίας του κροκόδειλου, καθώς εκτιμά ότι το μόνο αποτελεσματικό μέσο για να πιαστεί το ερπετό, φαίνεται πως είναι να προσεγγιστεί με βάρκα. Η προσπάθεια προσέγγισης του κροκόδειλου με βάρκα θα γίνει βράδυ, με προβολείς, καθώς τα μάτια του κροκόδειλου, λαμπυρίζουν, όπως και της γάτας, στο σκοτάδι.

Ο Μπεχρά, που έχει πιάσει με ανάλογο τρόπο δεκάδες κροκόδειλους, θα επιστρατεύσει την εμπειρία του για να νικήσει και τον Σήφη.

Πηγή: flashnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.