Ειδησεογραφικό site

Στον ΟΠΑΠ το ιπποδρομιακό στοίχημα

37

Η ΟΠΑΠ Investments Ltd ανακηρύχτηκε προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης (provisional successful bidder) στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση του δικαιώματος αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα, καθώς υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους €40.501.000 εκατ. , όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών.

Ειδικότερα, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι «σε κοινή συνεδρίασή του με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, έγινε σήμερα η αποσφράγιση των δυο οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν στις 19.09.2014 από την Ένωση Προσώπων Intralot (SPV No. 1) Limited και Intralot (SPV No.2) Limited και την ΟΠΑΠ Investments Ltd για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος».

«Η ΟΠΑΠ Investments Ltd υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους € 40.501.000 εκατ. και ανακηρύχτηκε προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης (provisional successful bidder) σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών», καταλήγει η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.