Ειδησεογραφικό site

Στον ανακριτή ο 60χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την σύζυγό του

29

 

Στον ανακριτή Πατρών, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, αναμένεται να οδηγηθεί ο 60χρονος, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε θανάσιμα τραύματα στην σύζυγό του και παράλληλα να τραυμάτισε με το ίδιο μαχαίρι τον 30χρονο γιο του, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Κρύα Ιτεών της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος συνταξιούχος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και το μόνο που ανέφερε στους αστυνομικούς, ήταν πως βρισκόταν μαζί με την γυναίκα του στο σπίτι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και πως είχε έναν διαπληκτισμό με το γιο του.

Στο μεταξύ ο 30χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, προκειμένου να μπορέσουν να μιλήσουν μαζί του και να τους πει τι ακριβώς έγινε το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Χαράλαμπο Μπονάνο, ο 30χρονος το απόγευμα της Δευτέρας αποσωληνώθηκε και πλέον αναπνέει χωρίς τη βοήθεια μηχανημάτων τεχνικής υποστήριξης.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπονάνος, ο ασθενής «αποσωληνώθηκε, όμως έχει υψηλό πυρετό. Το ζήτημα για εμάς τώρα είναι ότι υπάρχει μία κάκωση στο μέσο νεύρο και θα χρειαστεί και νέα χειρουργική επέμβαση, που θα γίνει μόλις πέσει ο πυρετός».

Τα σχόλια είναι κλειστά.