Ειδησεογραφικό site

Στην Κρήτη κάνει διακοπές ο πρίγκιπας του Μπαχρέιν

91

Εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της Ελούντας και δηλώνοντας ότι θέλει να ξαναεπισκεφθεί την περιοχή, ο πρίγκιπας Sheikh Abdulla Bin Isa Al Khalifa, γιος του Σουλτάνου του Μπαχρέιν έφθασε πριν λίγες ημέρες με την συνοδεία του στο πολυτελές συγκρότημα Elounda Gulf Villas & Suites, που έχει ενταχθεί στο διεθνή όμιλο των Small Luxury Hotels of the World.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κ. Αννα Παπακαλιάτη – Καδιανάκη, επεσήμανε ότι η επιλογή του συγκροτήματος από τoν συγκεκριμένο πρίγκιπα έγινε κατά δήλωση του λόγω της ολικής πολυτέλειας, του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών σε προσωπικό επίπεδο (Personal Service) και της πλήρους απομόνωσης (PRIVACY) των βιλλών και του νέου Beach Club.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το εν λόγω ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν πλείστα όσα παγκοσμίως γνωστά ονόματα πολιτικών, ηθοποιών, ποδοσφαιριστών κλπ, όπως την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, τον διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, την ηθοποιό Jodie Foster, τον σκηνοθέτη George Lucas και πολλές άλλες διασημότητες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.