Ειδησεογραφικό site

Στην αντεπίθεση το Μέγαρο Μαξίμου κατά Σαμαρά – Βενιζέλου

26

Στην αντεπίθεση πέρασε το Μέγαρο Μαξίμου κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, που εξαπέλυσαν βολές κατά της κυβέρνησης για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση πάει τη χώρα πίσω και φέρνει νέο μνημόνιο.

«Ο κ. Σαμαράς, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έβαλε μπροστά την περίφημη μονταζιέρα προσπαθώντας να πείσει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική του. Αυτοί που υπόσχονταν επιδείνωση του εργασιακού μεσαίωνα,  μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση προνοιακών επιδομάτων και  αύξηση της φορολογίας, ενώ έκλειναν το μάτι  στη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά, έχουν το θράσος να μας «επιπλήττουν» επειδή ανοίγουμε το δρόμο σε μία πολιτική που αντιστρέφει την μνημονιακή κατρακύλα των τελευταίων πέντε χρόνων» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ακόμη πως «τυην ίδια στιγμή ο μνημονιακός εταίρος του κ. Σαμαρά, ο κ. Βενιζέλος, τα βάζει με την κοινωνία επειδή στηρίζει στη συντριπτική της πλειοψηφία τη νέα ελληνική κυβέρνηση και όχι αυτόν…»

«Ας τελειώνουν τα ψέματα, οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιος διαπραγματεύεται προς όφελος της κοινωνίας» κατέληξαν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.