Ειδησεογραφικό site

Στενοί συνεργάτες των αρχηγών των κομμάτων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας- Η ονοματολογία και τα σενάρια

48

Έντονες οι ζυμώσεις για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων Επικρατείας. Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι στο κάθε κόμμα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στα επιτελεία των κομμάτων είκοσι ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Αιχμή του δόρατος αποτελούν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας και τα πρόσωπα που θα επιλεγούν να τοποθετηθούν σε εκλόγιμες θέσεις.

Σύμφωνα με το Έθνος, οι υποψήφιοι, στα ψηφοδέλτια Επικρατείας αναμένεται να τοποθετηθούν στενοί συνεργάτες των αρχηγών των κομμάτων, ενώ σε όλα τα κόμματα γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν πρόσωπα-μαγνήτες για ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας, προκειμένου οι υποψηφιότητες αυτές να σηματοδοτήσουν τα ανοίγματα προς άλλους ιδεολογικούς-πολιτικούς χώρους.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, επικρατέστεροι για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ φέρονται να είναι οι: Δημήτρης Σταμάτης, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Σταύρος Παπασταύρου και Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ επικρατέστεροι υποψήφιοι φέρονται να είναι οι: Πάνος Σκουρλέτης, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Έλενα Ακρίτα και Νίκος Χουντής.

Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ επικρατέστεροι υποψήφιοι φέρονται να είναι οι: Παναγιώτης Ρήγας, Γιώργος Φλωρίδης, Παντελής Καψής και Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τέλος, όσον αφορά στο Ποτάμι, επικρατέστεροι υποψήφιοι φέρονται να είναι οι: Αλέξανδρος Μαλλιάς, Γιώργος Παυλάκης, Βασίλης Μαρκής και Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.