Ειδησεογραφικό site

Σταρ του Χόλιγουντ ερωτεύτηκε το Αγιον Ορος και τον Εφραίμ (Φωτο+Βίντεο)

161

Ο βραβευμένος πέντε φορές με Emmy Αμερικανός ηθοποιός Τζόναθαν Τζάκσον δηλώνει λάτρης του Αγίου Ορους και πιστός Χριστιανός.

Ο ίδιος απαθανατίστηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Μονή Βατοπεδίου, όπου συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τον ηγούμενο Εφραίμ.

Ο 32χρονος επισκέφθηκε τη Μονή με τον 8χρονο γιο του και συμμετείχε στην αγρυπνία του προηγούμενου Σαββάτου.

Οπως γράφει το «Αγιορείτικο Βήμα», το οποίο δημοσιεύει και σχετικό φωτογραφικό υλικό, σε κάθε επίμαχη στιγμή της ακολουθίας έκανε τον Σταυρό του και με ευλάβεια έδειχνε να προσεύχεται κοιτώντας τις εικόνες της Παναγίας και του Χριστού στο Τέμπλο της Ιεράς Μονής.

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του ABC «General Hospital» και ο γιος του συνοδεύονταν από τον Ελληνοαμερικανό π. Ματθαίο, ο οποίος έκανε και τη σχετική μετάφραση.

Σύμφωνα, με το Αγιορείτικο Βήμα, ο Τζάκσον έπλεξε το εγκώμιο του Ηγούμενου Εφραίμ και μάλιστα δήλωσε συγκεκριμένα:«Είδα την αγάπη του Χριστού μέσα του»

Ο Τζάκσον επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Άγιον Όρος και έμεινε από την περασμένη Παρασκευή ως την Τρίτη στην Μονή Βατοπεδίου . Επισκέφθηκε επίσης τις Ιερές Μονές Ξενοφώντος και Σίμωνος Πέτρας. Εκτός από τον 8χρονο Χάλεβ με τον οποίο πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα, έχει ακόμα δύο παιδιά, την Αδόρα και τον Τίτο, ενώ και αυτός και η σύζυγός του Ελισάβετ, αλλά και τα τρία τους παιδιά βαπτίστηκαν ορθόδοξοι χριστιανοί πριν από 3 χρόνια.

Σημειώνεται πως το 2012, κατά τη βράβευσή του με ένα ακόμη Emmy, ο 32χρονος σταρ του Χόλιγουντ έκανε τον σταυρό του, επικαλέστηκε τη Χάρη της Αγίας Τριάδας και το έλεος της και στο τέλος της ομιλίας του ευχαρίστησε τους μοναχούς του Αγίου Όρους, καθώς -όπως είπε – προσεύχονται αδιαλείπτως για τη σωτηρία του κόσμου

Τα σχόλια είναι κλειστά.