Ειδησεογραφικό site

Σταθάκης: Θα κερδίσει η Ελλάδα της αξιοπρέπειας

26

Αισιόδοξος ότι στο σημερινό δημοψήφισμα θα κερδίσει η Ελλάδα της αξιοπρέπειας, εμφανίστηκε σήμερα από τα Χανιά ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών και Ναυτιλίας Γιώργος Σταθάκης.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο σχολικό συγκρότημα του «Κουμπέ» ο κ. Σταθάκης δήλωσε ότι «σήμερα είναι μια μεγάλη στιγμή για τον ελληνικό λαό, είναι η ώρα της κρίσης.

Αισιοδοξούμε και προσεγγίζουμε το δημοψήφισμα με αισιοδοξία ότι θα κερδίσει σήμερα η Ελλάδα της αξιοπρέπειας, η Ελλάδα που βλέπει στο μέλλον, η Ελλάδα που αφήνει πίσω της το παλιό οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο.

Η προοπτική αύριο, είναι όλοι ενωμένοι να δώσουμε τη μάχη για μια ευρωπαϊκή προοπτική με θετικά σημεία, αυτά για τα οποία έχουμε παλέψει και για τα οποία παλεύει η ελληνική κυβέρνηση».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς θα είναι η αυριανή ημέρα ο κ. Σταθάκης είπε πως «με το «Όχι» έχει γίνει σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση θα επιδιώξει μια γρήγορη συμφωνία. Συμφωνία επωφελή και για τις δύο πλευρές, σαφώς βελτιωμένη με το ό,τι υπήρχε στο τραπέζι μέχρι χθες, πολύ γρήγορα και εντός της εβδομάδας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.