Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ: Στις 27 Ιουνίου ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποχαιρετά τα ρινγκ

22

Από το ξεκίνημα της διεθνούς καριέρας του, στα ρινγκ της Αυστραλίας και μετ’ έπειτα στην Ιαπωνία, ο Μιχάλης Ζαμπίδης έχτισε το δικό του μύθο, δημιουργώντας τεράστια βάση οπαδών, αλλά και ανερχόμενων kickboxers που ήθελαν να βαδίσουν στα χνάρια του.

Ένας εξ αυτών ο 27χρονος, Steve Moxon που έχει αναμετρηθεί με όλους τους κορυφαίους της γενιάς του. Εκρηκτικός, θεαματικός, με συνδυασμούς που πολλοί συχνά προσφέρουν νοκ-άουτ. Ο σπουδαίος Αυστραλός θα είναι και ο τελευταίος αντίπαλος στην μεγάλη καριέρα του.

Η μάχη ήταν καιρό στα «σκαριά» και στις 27 Ιουνίου το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει για μια ακόμη φορά εν δράσει τον Iron Mike, στην ιστορική αποχαιρετιστήρια αναμέτρησή του.

Στο Iron Challenge εκτός από την τιτανομαχία του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Αυστραλό Steve Moxon, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αναμετρήσεις σημαντικών Ελλήνων και ξένων αθλητών. Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από παράλληλα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που θα προσφέρουν στους θεατές μια αξέχαστη εμπειρία.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Iron Challenge θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα από το Viva.gr και τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Παπασωτηρίου, Media Markt, Zambidis Club, X-treme Stores, Planet Fitness & more.

Τα σχόλια είναι κλειστά.