Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ: Ολυμπιακός: Στο εξωτερικό ο Βρέντζος, φήμες για μεταγραφικές εξελίξεις

25

Στο εξωτερικό βρίσκεται ο Γιάννης Βρέντζος. Ο άνθρωπος ο οποίος αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις με τις άλλες ομάδες για τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού αναχώρησε προχθές από την Ελλάδα για χώρα η οποία δεν έχει γίνει γνωστή.

Μπορεί –επίσημα- από τους ερυθρόλευκους να υποστηρίζεται ότι πρώτα θα υπάρξει μια συνάντηση για να καθοριστούν οι μεταγραφικοί στόχοι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι διαφορετική…

Διαπιστώνεται μια μεγάλη κινητοποίηση στα μεταγραφικά της ομάδας, με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι σύντομα θα υπάρξει κάποια μεταγραφική εξέλιξη για τους ερυθρόλευκους.

Πληροφορίες για το «πού» θα… χτυπήσει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχουν. Απλώς μπορούν να καταγραφούν οι πληροφορίες που υπάρχουν.

Χθες υπήρξε δήλωση από τον Ρομπίνιο ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, αν και κάποιοι εκτιμούν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια του Βραζιλιάνου να πιέσει τη Σάντος για να πάρει το συμβόλαιο που θέλει.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται απάντηση από την Εστουδιάντες στην πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για τον Καρίγιο. Το όνομα του Μουνιέ εξακολουθεί να «παίζει», ενώ οι ερυθρόλευκοι φέρονται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Μιλιβόγιεβιτς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.