Ειδησεογραφικό site

Σπορ – Μαζουακού: «Ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιος πλέον»

28

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε παγκόσμιο, μίλησε ο Αρτούρ Μαζουακού. Ο Γάλλος έπλεξε το εγκώμιο των Κριστιάν Καρεμπέ και Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ εστίασε και στην παρουσία των Πειραιωτών στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Παράλληλα, μίλησε στη Real News και για τους στόχους του με την ομάδα.

«Δεν έχω ακόμη καταφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Σίγουρα είναι ωραίο να αναγνωρίζεται η δουλειά σου και το ενδιαφέρον να πέφτει επάνω σου για αγωνιστικούς λόγους, διότι αυτό σημαίνει ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου, γεγονός που συμβάλλει στο να βελτιώνεται συνολικά η εικόνα της ομάδας σου. Κανείς δεν μπορεί να διακριθεί μόνο σε ατομικό επίπεδο. Όσο και αν ξεχωρίζει, εάν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά, πάντα θα μένει πίσω. Πάντως, χαίρομαι ιδιαίτερα που εξέπληξα ευχάριστα το κοινό του Ολυμπιακού και έχει καλή άποψη για εμένα.

Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι διαρκώς και να γίνομαι καλύτερος. Είμαι νεαρός ποδοσφαιριστής, γεμάτος διάθεση και όρεξη για δουλειά και μέσα από τη συμμετοχή μου στους αγώνες του Ολυμπιακού νιώθω ότι κερδίζω βελτιώνοντας την εικόνα μου και εκείνη του Ολυμπιακού. Θέλω στο μέλλον να αποδίδω ακόμη καλύτερα, καθώς σε κάθε ματς που παίζω κερδίζω σε εμπειρία, κάτι που μόνο καλύτερο μπορεί να με κάνει».

Για τη συνεργασία του με τον Αμπιντάλ και την παρουσία του Καρεμπέ, υπογράμμισε: «Πρόκειται για τεράστιες προσωπικότητες. Και οι δύο προσθέτουν κύρος στον σύλλογο και βοηθούν ώστε το όνομα του Ολυμπιακού να ακούγεται ολοένα και πιο δυνατά, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο! Η παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ στα Ηνωμένα Έθνη, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, λέει πολλά! Είναι κάτι που βοηθάει να διαδίδεται το όνομα του συλλόγου μας και του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιος πλέον, το δείξαμε και το καλοκαίρι στις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου πάλι ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν κοντά μας».

Τέλος, για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων: «Τα διαβάζω. Δεν είναι εύκολο να περάσουν απαρατήρητα, αφού στις ημέρες μας το ίντερνετ είναι τόσο διαδεδομένο. Είναι αλήθεια πως το να βλέπεις το όνομά σου να εμπλέκεται με μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης είναι σίγουρα κάτι ωραίο. Ωστόσο, οφείλω να πω ότι και ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία μου προσφέρει πολλά και ωραία πράγματα, όπως την ευκαιρία να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής, καλή και ήρεμη ζωή στην Ελλάδα, εν μέσω πολλών δυσκολιών, ασφάλεια στο οικονομικό και ανθρώπους που ενδιαφέρονται καθημερινά για το καλό το δικό μου, αλλά και της ομάδας εν γένει. Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό και τίποτε άλλο. Θέλω να πετύχω πρώτα και στη συνέχεια βλέπουμε τι θα προκύψει»

Τα σχόλια είναι κλειστά.