Ειδησεογραφικό site

Σκουρλέτης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1:«Η ζωή θα δείξει αν θα συνεργαστούμε με τον Πάνο Καμμένο» δήλωσε

31

«Πάντα μας απασχολούσαν οι συνεργασίες. Είναι στο DNA μας η λογική των συνεργασιών και των συμμαχιών» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και συμπλήρωσε: «Θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι ορθώς πρέπει να έχουμε κατά νου με ποιους θα συνεργαστούμε και κάτω από ποια βάση. Ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή αυτών των συνεργασιών θα τα δούμε στο μέλλον».

Ταυτόχρονα, έστειλε έμμεσο μήνυμα στους διαφωνούντες με τις συνεργασίες στο κόμμα λέγοντας πως «προσπερνά η ίδια η πραγματικότητα, όσους ομφαλοσκοπούν».

Ο κ. Σκουρλέτης –κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για το ΣΥΡΙΖΑ- αφού εκτίμησε αρχικά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην αυτοδυναμία από κάθε άλλη φορά», τόνισε ότι «δεν πρέπει να κυβερνήσει με λογικές ηγεμονισμού, πρέπει να είναι ανοιχτός και να επιδιώξει τις μέγιστες κοινωνικές συναινέσεις».

Ερωτηθείς να σχολιάσει ενδεχόμενη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ποιοι είναι, οι ΑΝΕΛ γνωρίζουν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, πορεύονται μέσα από διαφορετικούς δρόμους και η ζωή θα δείξει τι θα κάνουν.

Τέλος, αναφερόμενος στα περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής τόνισε πως «η ΝΔ δεν μπορεί να ανεβάζει τους τόνους σε τέτοια θέματα όταν έχει αρχηγό το Σαμαρά με την παλιά υπόθεση Συμπιλίδη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.