Ειδησεογραφικό site

Σκληρή στάση Λαφαζάνη:Μας εκβιάζει η αποικιοκρατία των “κανίς” του Βερολίνου

43

«Προειδοποιητικό καμπανάκι» από την Αριστερή Πλατφόρμα μετά τα τελεσίγραφα των εταίρων στο eurogroup που καλεί την κυβέρνηση να απορρίψει τις προτάσεις των δανειστών και να κρατήσει σταθερή αντιμνημονιακή πορεία.

Η ανακοίνωση της Αριστερής Πλατφόρμας όπως δημοσιεύτηκε στο iskra.gr:

Με μια κίνηση εκβιασμού, που θύμισε τις χειρότερες ώρες της αποικιοκρατίας, η Γερμανική πλευρά και οι «δορυφόροι» της στην ΕΕ έσπρωξαν σε ναυάγιο το Eurogroup της Δευτέρας (16/2), στέλνοντας τελεσίγραφο προς την ελληνική πλευρά.

Το ιμπεριαλιστικό τελεσίγραφο της Γερμανικής ΕΕ και των Γάλλων «κανίς» του Βερολίνου είναι πολύ απλό στη χυδαιότητά του: μόνη διέξοδο που διαθέτει η ελληνική κυβέρνηση είναι να ζητήσει παράταση του προγράμματος, με απλά λόγια να ζητήσει παράταση του μνημονίου!!!

Αυτές τις ώρες η νέα ελληνική κυβέρνηση και ο ίδιος ο ελληνικός λαός οφείλουν να λάβουν ιστορικές αποφάσεις και να απαντήσουν τολμηρά στην πρόκληση.

Η Ελλάδα δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να απορρίψει τα τελεσίγραφα και να ακολουθήσει μέχρι τέλους μια συνεπή και σταθερή αντιμνημονιακή πορεία, ανεξάρτητα από τις όποιες δυσκολίες, οι οποίες μόνο πρόσκαιρες θα αποδειχθούν, ανοίγοντας στη συνέχεια ελπιδοφόρους αναπτυξιακούς ορίζοντες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.