Ειδησεογραφικό site

Σηφουνάκης: Εξόφθαλμη αδικία ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ – Δεν ψηφίζω-«Όχι» και από Αηδόνη

44

Την αντίθεσή του με την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ εξέφρασε ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σηφουνάκης υποστηρίζοντας ότι δεν θα συναινέσει σε αλλαγές που δεν λύνουν το πρόβλημα και δημιουργούν αίσθημα εμπαιγμού σε χιλιάδες φορολογούμενους.

«Δεν ξέρω αν θα φτάσω στο σημείο να αναπολήσω το ΕΕΤΗΔΕ, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, αλλά δεν θα συνηγορήσω στη συνέχιση μιας εξόφθαλμης αδικίας», τόνισε ο κ. Σηφουνάκης μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν διευκρίνισε πάντως αν θα καταψηφίσει την τροπολογία ή αν θα επιλέξει αλλο τρόπο αντίδρασης -για παράδειγμα να απουσιάσει- δίνοντας την ευκαιρία στο κόμμα του να τον αντικαταστήσει στην εερχόμενη ψηφοφορία, όπως έχουν το δικαίωμα να πράξουν τα κόμματα κατά τη διάρκεια των θερινών τμημάτων της Βουλής.

Μικρό σοκ επεφύλαξε στην κυβέρνηση και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης γνωστοποιώντας ότι κατά την αυριανή ψηφοφορία δεν πρόκειται να ψηφίσει την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ. Δεδομένου ότι ο κ. Αηδόνης είναι στο άρμα του Υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου στην κυβέρνηση θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν να βρουν εκεί μια ακόμα θετική ψήφο ωστόσο κατά την ομιλία του ο Αηδόνης καταφέρθηκε με σκληρά λόγια κατά του ΕΝΦΙΑ ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπεψηφίσει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.