Ειδησεογραφικό site

Σε συστράτευση των κομμάτων του συνταγματικού τόξου καλεί το ΠΑΣΟΚ

40

Σε συστράτευση καλεί τα κόμματα του συνταγματικού τόξου το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής το ναζιστικό δηλητήριο συνεχίζει να διαχέεται στην ελληνική κοινωνία» τονίζει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του και προσθέτει πως η ναζιστική ρητορική και πράξη επηρεάζει τη νεολαία και δημιουργεί θύτες -θύματα της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας.

Αναφερόμενο στην έρευνα για τη δράση της Χρυσής Αυγής και την επικείμενη δίκη των υπευθύνων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σημειώνει ότι «η ανεξάρτητη δικαιοσύνη», με τη συνολική της έρευνα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Η ποινική αντιμετώπιση των εγκλημάτων της Χρυσής Αυγής είναι προτεραιότητα επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση του, ενώ κάνει αναφορά στην ψήφιση του «αντιρατσιστικού» νόμου με το οποίο «η ελληνική πολιτεία προσέθεσε ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και του ναζισμού».

«Το ΠΑΣΟΚ καλεί για ακόμη μια φορά σε συστράτευση τα κόμματα του συνταγματικού τόξου χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.