Ειδησεογραφικό site

Έπαιξαν από 10 ευρώ και κέρδισαν τα 18 εκατ. του Τζόκερ! – Σε Πέλλα και Κόρινθο τα τυχερά δελτία

40

Στα… ουράνια είναι από χθες το βράδυ οι δύο υπερτυχεροί του Τζόκερ, που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη. Οι αριθμοί 9, 14, 20, 24, 30 αλλά και το 16 (τζόκερ) θα τους… ακολουθούν για πάντα από εδώ και στο εξής αφού ήταν αυτοί που τους έκαναν εκατομμυριούχους!

Τα δύο «χρυσά δελτία» που χαρίζουν στους κατόχους τους 9.200.000 ευρώ έκαστο, αφού στην πρώτη κύρια κατηγορία τα κέρδη που διανεμήθηκαν ξεπέρασαν τελικώς τα 18 εκατομμύρια ευρώ, παίχτηκαν στους Γαλατάδες Πέλλας και στην Κόρινθο. Το πρακτορείο στην Πέλλα ανήκει στον Παραολυμπιονίκη Αναστάσιο Τσίου και την αδελφή του, ενώ το πρακτορείο της Κορίνθου είναι ένα απο τα παλαιότερα της πόλης και λειτουργεί απο το 1968.

«Τυχαίας επιλογής τα δελτία»

Όπως δήλωσαν στον ΒΗΜΑ 99,5 οι ιδιοκτήτες των δύο τυχερών πρακτορείων για τους νικητές, οι «χρυσοί» αριθμοί δεν ήταν δικής τους έμπνευσης.

Ο κάτοχος του πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Κόρινθο, Κωνσταντίνος Μπαμπεδάκης,δήλωσε πως δεν γνωρίζει τον κάτοχο του δελτίου, ενώ τόνισε πως «ο υπερτυχερός έπαιξε συνολικά 10 ευρώ, δηλαδή 20 στήλες. Το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 100 ευρώ. Αυτό που μου είπαν από τον ΟΠΑΠ είναι πως το συγκεκριμένο δελτίο ήταν με τυχαία επιλογή, δηλαδή δεν ήταν δικής του έμπνευσης τα νούμερα».

Ο Αναστάσιος Τσίου κάτοχος του πρακτορείου ΟΠΑΠ στους Γαλατάδες Πέλλας δήλωσε πως ούτε εκείνος γνωρίζει τον υπερτυχερό του δελτίου που κατατέθηκε στο πρακτορείο του, λέγοντας πως «το δελτίο ήταν έτοιμο από ένα τυποποιημένο σύστημα που έχουμε, δεν τα επέλεξε ο ίδιος τα νούμερα. Το δελτίο ήταν αξίας 11 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 90 ευρώ. Το χωριό έχει περίπου 2.500 κατοίκους οπότε θα καταλάβουμε γρήγορα ποιος ήταν ο τυχερός!».

Οι τυχεροί πράκτορες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα δελτία παίχτηκαν στα πρακτορεία τους.

Ο Αναστάσιος Τσίου από την Πέλλα, παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, λίγο μετά την κλήρωση, έγραψε στο Facebook: «Μου έχει κοπεί το αίμα», εκφράζοντας τη χαρά αλλά και την έκπληξή του που σε ένα εκ των δύο πρακτορείων που παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο ήταν το δικό του.

Ιδιοκτήτης του δεύτερου πρακτορείου του ΟΠΑΠ είναι ο Kώστας Μπαμπεδάκης ο οποίος διατηρεί το πρακτορείο του στην Κόρινθο. «Το Γούρικο», όπως ονομάζεται. Ο 47χρονος πράκτορας από την Κόρινθο, πατέρας τριών παιδιών παρέλαβε από τον πατέρα του Γιάννη Μπαμπεδάκη -λόγω συνταξιοδότησης- πριν από πέντε περίπου χρόνια το πρακτορείο.

Λίγο μετά την κλήρωση σε δηλώσεις του στο sfendona.gr, Κώστας Μπαμπεδάκης ευχήθηκε στον τυχερό ή τους τυχερούς να χαρούν το απίστευτο ποσό που κέρδισαν με υγεία και ευτυχία. «Πάνω απ’ όλα υγεία» τονίζει ο γούρικος πράκτορας και προσθέτει με χιούμορ: «Πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα τρελαθεί από τη χαρά μου αν είχα κερδίσει ένα τέτοιο ποσό».
Στη δεύτερη κατογορία για όσους έπιασαν τα πέντε νούμερα, το συνολικό ποσό που διανεμήθηκε έφθασε τα 1,74 εκατομμύρια ευρώ.

Βρέθηκαν συνολικά 27 πεντάρια τα οποία δίνουν στους κατόχους τους από 64,456 ευρώ, ενώ από 2.500 ευρώ κερδίζουν 211 δελτία με 4+1 επιτυχίες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.