Ειδησεογραφικό site

Σε ξενοδοχεία του δήμου Αθηναίων οι Σύροι του Συντάγματος

24

Μετά από πολύωρη παραμονή στο Μεταγωγών, οι 60 Σύροι από την πλατεία Συντάγματος, μεταφέρονται σε ξενοδοχεία του δήμου Αθηναίων, μέχρι να διευθετηθεί το θέμα με τα χαρτιά τους.

«Μας είπαν να φύγουμε, αλλά πού; Σας παρακαλώ πολύ κάντε κάτι, κανείς δεν μας λέει τι θα γίνουμε, δεν μπορούμε άλλα ψέματα και κοροϊδία», μας λέει ο Μοχάμεντ, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους 60 Σύρους που χθες η αστυνομία μετέφερε από την πλατεία Συντάγματος.

Όπως λέει στο protothema.gr ακολούθησαν τους αστυνομικούς, διότι τους διαβεβαίωσαν ότι όλη η περιπέτεια που ζουν 25 ημέρες τώρα, θα τελειώσει με εκείνους να παίρνουν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να φύγουν από τη χώρα μας. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη, σύμφωνα με όσα λέει ο Μοχάμεντ, ο οποίος σημειώνει ότι αυτοί που καθάρισαν την πλατεία πέταξαν τα πράγματα τους. Σημειώνει επίσης ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, δεν μπορεί να βρει του συγγενείς του και τους συμπατριώτες του.

Να σημειωθεί ότι αυτήν την ώρα στην πλατεία Συντάγματος υπάρχει αστυνομία περιμετρικά του χώρου όπου μέχρι και χθες βρισκόταν οι Σύροι μετανάστες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.