Ειδησεογραφικό site

Μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση Τσίπρα – Μίκη Θεοδωράκη (Φωτο)

28

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του δεύτερου. Η συνάντηση των δύο αντρών ολοκληρώθηκε περίπου στις 12:00, όταν και εξήλθε ο πρωθυπουργός από την οικία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο κ. Τσίπρας είχε φτάσει στις 10:30 στην οικία του κ. Θεοδωράκη στου Φιλοπάππου, όπου είχε καθοριστεί το ραντεβού των δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Θεοδωράκη μετά το άρθρο που έγραψε και με το οποίο καλούσε τον πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, να πει «όχι» στο «nein» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Κατά τις ίδιες πηγές ο πρωθυπουργός είχε την Κυριακή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μίκη Θεοδωράκη προκειμένου να τον συγχαρεί για το άρθρο του αφού προηγήθηκε ανταλλαγή επιστολών μεταξύ των δύο ανδρών.

Κατά τη συνάντησή τους, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη του είπε «Είσαι πολεμιστής και ξέρεις ότι στις μάχες χρειάζεται στρατηγική» αναφερόμενος στην στάση της κυβέρνησης απέναντι στους εταίρους. Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωράκης αποδέχτηκε όσα είπε ο κ. Τσίπρας απαντώντας του: «Εσύ είσαι ο πρωθυπουργός και αυτό δεν αλλάζει».

Τα σχόλια είναι κλειστά.