Ειδησεογραφικό site

Σε… διακοπές από σήμερα ο δακτύλιος-Το μέτρο θα επανέλθει από το φθινόπωρο

44

Η τελευταία μέρα λειτουργίας του μικρού δακτυλίου για την περίοδο 2013-2014 θα είναι η σημερινή, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, γεγονός που σημαίνει ότι στο εξής δε θα υπάρχει περιορισμός μονών-ζυγών πινακίδων κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, τα περιοριστικά μέτρα που καθιερώθηκαν με το μέτρο του Πράσινου Δακτυλίου και αφορούν φορτηγά με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία, πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα προ 1.1.1991, τα οποία κυκλοφορούν στη ζώνη του Μεγάλου Δακτυλίου [Παραλιακή – Αλίμου – Βουλιαγμένης – Ελ. Βενιζέλου – Περιμετρική Υμηττού – Κατεχάκη – Μεσογείων – Αγ. Παρασκευής – Χαλανδρίου – Παπανικολή (Κ. Παλαιολόγου) – Καποδιστρίου – Κύμης – Κασταμονής – Χαλανδρίου – Αναγεννήσεως – εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας – Αθηνών – Θηβών – Γρ. Λαμπράκη ως Κερατσίνι], εξακολουθούν να ισχύουν.

Έτσι όλα τα επιβατηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης και τα φορτηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι την έκδοση σχετικής υπουργικής απόφασης, που θα ρυθμίζει τα περιοριστικά μέτρα για την περίοδο 2014-2015.

Τα σχόλια είναι κλειστά.