Ειδησεογραφικό site

Σεξ με ζευγάρια On Air ετοιμάζει το ZDF με στόχο να βοήθησει την ερωτική ζωή όσων αντιμετωπίζουν ερωτικά προβλήματα

170

Σεξ ζευγαριών… on air θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φέτος το καλοκαίρι στους δέκτες τους οι τηλεθεατές του καναλιού «ZDF» της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης .

Όσοι κριθούν κατάλληλοι για να συμμετάσχουν στο τηλεοπτικό show «Make Love» (Kάνε Έρωτα), θα είναι οι πρωταγωνιστές της εκπομπής που είναι αφιερωμένη στα ζευγάρια που έχουν προβλήματα στο κρεβάτι.

Οι «πρωταγωνιστές» του «Make Love» θα δοκιμάζουν, μεταξύ άλλων, ερωτικές στάσεις υπό την καθοδήγηση σεξολόγου με στόχο να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», η 51χρονη σεξολόγος, Αν Μαρκέλ Χένινγκ, αναζητά αυτή την περίοδο τους «πρωταγωνιστές» για την τηλεοπτική σειρά που αναμένεται να κάνει θραύση σε λίγους μήνες στο κανάλι «ZDF».

Το «Make Love» είχε προβληθεί σε μικρότερο κανάλια της Γερμανίας όμως μετά την ευρεία απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό του κοινό, οι υπεύθυνοι της εκπομπής δέχτηκαν να αλλάξουν τηλεοπτική «στέγη» υποκύπτοντας στα παρακάλια της κρατικής τηλεόρασης . «Ψάχνουμε για άτομα όλων των ηλικιών , εννοείται των ενηλίκων»,  επισημαίνει η παραγωγός της τηλεοπτικής εκπομπής, Κρίστιαν Μπέετς και προσθέτει: «Ψάχνουμε για ζευγάρια που η ερωτική τους ζωή δεν είναι τόσο καλή. Αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε, αυτός είναι ο σκοπός της εκπομπής μας».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», τo concept της εκπομπής είναι να ενημερωθούν οι τηλεθεατές για τα πάντα γύρω από το σεξ. Η ερωτική ζωή των ανθρώπων πρέπει να πάψει να είναι ταμπού. Στη διάρκεια της εκπομπής προβάλλονται ερωτικές ταινίες και πορνό προκειμένου να απελευθερώσουν τους πολίτες στο σεξ. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί από τους συμμετέχοντες που μιλούν για τα σεξουαλικά τους προβλήματα μπροστά στην κάμερα. Η Δανή σεξολόγος είναι αυτή που δείχνει στα ζευγάρια πως θα πρέπει να είναι για παράδειγμα, η σωστή στάση του σώματός τους κατά την διάρκεια του σεξ για μέγιστη απόλαυση ή ακόμα τους αναλύει πως λειτουργεί η κλειτορίδα.

Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από μία θεματική ενότητα: για παράδειγμα, «Σεξ Στα 40» , «Ανδρική δυσλειτουργία», Ταινίες πορνό» κ.α.

Η Δανή σεξολόγος δίνει επίσης οδηγίες στα ζευγάρια και αυτά… κρέμονται από την χείλη της. Στην αρχή την ακούν προσεκτικά και στη συνέχεια καλούνται να εφαρμόσουν κατά γράμμα αυτά που τους λέει η δασκάλα του σεξ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.