Ειδησεογραφικό site

Σαμαράς: Την πολιτική σταθερότητα θα τη διασφαλίσει η εκλογή Προέδρου – «Φωτογράφισε» τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για εκβιασμό στο θέμα της προεδρικής εκλογής

39

Τα επιτεύγματα της Ελλάδας στον τομέα της οικονομίας απαρίθμησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα και τόνισε ότι αυτή θα την διασφαλίσει η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Εάν αυτό δεν συμβεί, υπογράμμισε, τότε θα πάμε σε εκλογές.

Αναφορικά με τις νέες απαιτήσεις της Τρόικας, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι ασκούνται μεγάλες πιέσεις, ακριβώς γιατί η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν από το τέλος του Μνημονίου. «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα μπρος» τόνισε, ενώ χαρακτήρισε «καταστροφή» το ενδεχόμενο να αλλάξει η ρύθμιση των 100 δόσεων ή να υπάρξουν νέες περικοπές στις συντάξεις, όπως αξιώνουν οι δανειστές.

Κατηγόρησε επίσης την αντιπολίτευση ότι έχει «άγχος» για το πέρασμα της Ελλάδας στην επόμενη ημέρα, γιατί γνωρίζουν ότι, αν αυτό συμβεί, τότε εκείνοι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι για το λόγο αυτό, κάποιοι εκβιάζουν με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, «φωτογραφίζοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, μετά τις δηλώσεις του ότι, για να βρεθούν οι «180», θα πρέπει να υπάρξουν αποστάτες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.