Ειδησεογραφικό site

Σαμαράς: Ταχεία αποκατάσταση των αδικιών που προκάλεσε η κρίση

32

Την ταχεία αποκατάσταση των αδικιών που προκάλεσε η κρίση στοχεύει η κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός σε μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Αναπηρία, προσθέτοντας ότι σκοπός είναι να μπει τέλος σε κάθε αποκλεισμό και να διασφαλιστεί η πιο πλατιά κοινωνική συμμετοχή τους αλλά και η ενεργός συμμετοχή τους σε κάθε διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ο κ. Σαμαράς στο μήνυμά του αναφέρθηκε στο χρέος «που έχουμε όλοι, κάθε μέρα του χρόνου, απέναντι σε συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες. Χρέος που γίνεται ακόμη πιο βαρύ στις δύσκολες μέρες που έφερε η οικονομική κρίση στον τόπο μας».

«Πολιτεία και πολίτες υποχρεούμαστε να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για την εξασφάλιση ίσων δικαιωμάτων στα Άτομα με Αναπηρία, τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους, την προσβασιμότητά τους παντού. Ιδίως μάλιστα στην Παιδεία, την Υγεία, τον Πολιτισμό και την Εργασία» ανέφερε.

Πρόσθεσε δε ότι «τώρα που η οικονομία μας σταθεροποιείται, αποτελεί χρέος και προτεραιότητά μας να αποκαταστήσουμε με ταχείς ρυθμούς και τις αδικίες που προκάλεσε η κρίση». «Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας στην ίδια κατεύθυνση» είπε κλείνοντας το μήνυμά του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.