Ειδησεογραφικό site

Σαμαράς: Οι κουκουλοφόροι σπάνε τα πανεπιστήμια με τις πλάτες της κυβέρνησης

45

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου από το πρωί είναι σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Με δήλωσή του ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι την ώρα που η κυβέρνηση επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας, οι κουκουλοφόροι, με τις πλάτες της πλέον, μπαίνουν και τα σπάνε στα πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρα υπάρχει «βία και αίμα εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ασφάλεια για φοιτητές και καθηγητές» και όπως τονίζει «και βέβαια τους ενοχλεί ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επί 29 χρόνια παραμένει η πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια».

Ο πρώην πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι οι ορδές κουκουλοφόρων και η βία που εξαπολύουν στα παιδιά του ελληνικού λαού, «δείχνουν πώς καταλαβαίνει η κυβέρνηση τη δημοκρατία» και καλεί την Πολιτεία να προστατεύει τη ζωή και να εγγυάται την ασφάλεια των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.

«Και αν δεν το κάνει η Ελληνική Αστυνομία, ποιος άλλος, νομίζει ο κ. Πανούσης, ότι θα μπορούσε να το κάνει;», διερωτάται ο κ. Σαμαράς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.