Ειδησεογραφικό site

Σαμαράς: Μετράει και η τελευταία ψήφος

30

Δριμεία κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει όσο υπάρχουν μνημόνια.  Ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε σειρά φορολογικών ελαφρύνσεων και αποκατάσταση των αδικιών, ενώ προειδοποίησε πως μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τη χώρα στην απομόνωση.

Ο κ. Σαμαράς μιλώντας στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο είπε ότι η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είναι η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών και υπογράμμισε πως ακόμη και μια ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά,  γιατί το πρώτο κόμμα είναι αυτό που παίρνει τις 50 έδρες και μπορεί να καθορίσει το μέλλον της πατρίδας.

Ο κ. Σαμαράς έκανε άνοιγμα σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που μέχρι σήμερα δεν ψήφιζαν Ν.Δ. σε ανθρώπους νοικοκυραίους, όπως είπε, που δεν θέλουν να δουν τη χώρα να γίνεται συντρίμμια, αλλά θέλουν να δουν τη χώρα να βγει μπροστά.

«Θέλω να σας πω ότι αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών» τόνισε.

Οι εκλογές αυτές υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς αφορούν  το μέλλον της χώρας για το εάν η Ελλάδα θα έχει μέλλον στην Ευρώπη ή θα απομονωθεί.

Ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε φοροελαφρύνσεις αφού σύμφωνα με τον ίδιο τώρα είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει μείωση της φορολόγησης στους επιχειρηματίες, ισόβια σύνταξη για τις πολύτεκνες μητέρες, αποποινικοποίηση των οφειλών στον ΟΑΕΕ, αποζημίωση εντός της εβδομάδας στους ροδακινοπαραγωγούς που επλήγησαν από το εμπάργκο της Ε.Ε. στη Ρωσία.

Επίσης ανακοίνωσε ότι καθιερώνεται μια σειρά μέτρων επιβράβευσης για τον συνεπή φορολογούμενο.

«Μπαίνουμε στην ανάπτυξη δεν έχει άλλο κάτω μόνο πάνω και μόνο μειώσεις στους φόρους δεν έχει άλλες αδικίες μόνο αποκατάσταση αδικιών, τις γνωρίζω και θα τις λύσω μέχρι το τέλος της επόμενης τετραετίας» είπε ο κ. Σαμαράς.

Όλα αυτά όμως, πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς δεν θα είναι εφικτά εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Τότε, συνέχισε ο Πρωθυπουργός θα έρθει φοροκαταιγίδα.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ επικίνδυνο και προειδοποίησε πως εάν έρθει σε ρήξη με τους εταίρους μας τότε θα παγώσουν τα όποια κονδύλια περιμένουμε από την Ε.Ε.

«Εάν χάσουμε κονδύλια του ΕΣΠΑ, αγροτικά κονδύλια … τότε θα είναι το τέλος του αγρότη, των μεγάλων έργων της τοπικής αυτοδιοίκησης» είπε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.