Ειδησεογραφικό site

Σαμαράς: Η αστάθεια που θέλει να προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγάλη απειλή

56

Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την ομιλία του στο Σύνταγμα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς λέγοντας ότι “θέλουν να μας γυρίσουν στο χάος” και διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν καινούργια μέτρα και καινούργια μνημόνια.

“Είμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή της πιο μεγάλης μάχης, η Ελλάδα θα πάει μπροστά, θα κερδίσουμε αυτό τον αγώνα” ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:

“Βγαίνουμε από τα μνημόνια και την κρίση. Δεν θα πω ούτε γι αυτό, ούτε για τα πλεονάσματα, ούτε για την ανεργία που πέφτει ούτε που η Ελλάδα δανείζεται από τις αγορές. Αυτά τα ξέρετε. Όπως ξέρετε ότι κάποιοι δεν θέλουν να βγει από την κρίση, θέλουν να μας γυρίσουν στο χάος. Δεν θα τους αφήσουμε να γυρίσουν το χάος. Θέλουν λέει να ρίξουν την κυβέρνηση. Η ΝΔ του απαντά: γιατί να ρίξουν την κυβέρνηση τώρα που βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο; τώρα που στο τέλος του καλοκαιριού θα ρυθμίσουμε το χρέος, τώρα που έρχονται μεγάλες καινούργιες επενδύσεις; γιατί θέλουν να παγώσουν τα πάντα και να φέρουν αστάθεια; Να σας πω, γιατί θέλουν να γυρίσουν την χώρα πίσω στην κρίση. Όλες οι απίστευτες ασυναρτησίες που λένε αρκούν για να δημιουργήσουν ξανά κίνδυνο να βγουμε από το ευρώ. Ο καθένας απο εσάς με την ψήφο του πρέπει να αποτρέψει τον κίνδυνο επιστροφής στην αβεβαιότητα”. Συνέχισε λέγοντας ότι η χαλαρή στάση των πολιτών που βλέπουν να βγαίνουμε από την κρίση είναι ο κίνδυνος. «Ας μην παίξει κανένας το παιχνίδι εκείνων που θέλουν τον φόβο την αστάθεια και των πανικό» συμπλήρωσε και πρόσθεσε: Εκείνοι ζητούν πρόωρες εκλογές, εγώ ζητάω νέο σύνταγμα για τη χώρα».

Σχολιάζοντας, επίσης, τα όσα αναφέρουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι θα σκίσουν τα μνημόνια τόνισε «εγώ τα σκίζω τα μνημόνια επί δύο χρόνια, μήνα-μήνα».

«Η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια» συνέχισε ο πρωθυπουργός και κάνοντας ονομαστικη αναφορά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Καταλαβαίνω την αγωνία σας κ. Τσίπρα, τι θα γίνετε χωρίς μνημόνιο;».

«Μην αφήσετε όσους παίζουν με τη φωτιά να βάλουν μπουρλότο στον τόπο. Η αστάθεια που θέλει να προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγάλη απειλή» συνέχισε σε υψηλούς τόνους κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ατύχημα που πρέπει να αποφύγει ο τόπος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.