Ειδησεογραφικό site

Σακελλαρίδης: Ούτε βήμα πίσω στον υπόκοσμο των εκβιασμών

50

«Δεν θα κάνουμε ούτε το παραμικρό βήμα πίσω για κανένα λόγο, πόσο δε μάλλον απέναντι στον υπόκοσμο της ζούγκλας» δηλώνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων, σπεύδοντας να επισημάνει ότι από την πρώτη στιγμή η ηγεσία και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο πλευρό του στην υπόθεση του εκβιασμού του.

Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» σημειώνει χαρακτηριστικά: «Όσοι λένε ότι δεν στηρίχθηκα, απλώς δεν μπορούν να γνωρίζουν τους συσχετισμούς, κάτι που θεωρώ φυσιολογικό. Η εμπιστοσύνη στον χειρισμό της υπόθεσης ήταν πολύ πιο σημαντική από μια δήλωση στήριξης.

» […] Το τέλος αυτού του τύπου της δημοσιογραφίας είναι ζήτημα δημοκρατίας και αφορά κατά τη γνώμη μου πρωτίστως την κοινωνία και τους πολίτες και δευτερευόντως τα κόμματα.»

Όσον αφορά τα δημοτικά, υπογραμμίζει ότι τα περιθώρια συνεργασίας με τη δημοτική αρχή θα καθορίσει η ίδια με τις πράξεις της.

«Θέλουμε να δούμε προτάσεις μας να υλοποιούνται ακόμα και αν δεν είμαστε εμείς δημοτική αρχή. Δεν έχουμε αυταπάτες όμως, αφού ήδη υπάρχουν τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής του κ. Καμίνη κατά την προηγούμενη περίοδο, αλλά και ο ίδιος προσωπικά έχει επιλέξει να ταυτιστεί με την πολιτική της κυβέρνησης, που τόσα προβλήματα έχει προκαλέσει και στην πόλη μας.

» Όσο συνεχίζει να αποτελεί ‘το μακρύ χέρι της κυβέρνησης’ στην Αθήνα, θα μας βρίσκει απέναντί του.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.