Ειδησεογραφικό site

Σήμερα -πιθανότατα- το όνομα της νεογέννητης βρετανής πριγκίπισσας – Παραμένουν σε «παροξυσμό» οι Βρετανοί

41

Αφού γέννησε η Κέιτ Μίντλετον το περασμένο Σάββατο, το αμέσως επόμενο «μεγάλο ερώτημα» που απασχολεί τους Βρετανούς, δεν είναι οι επερχόμενες εκλογές της Κυριακής, αλλά το όνομα που θα δοθεί στην νεογέννητη πριγκίπισσα.

Οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι γονείς έχουν καταλήξει στο όνομα και πως σήμερα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση από τον ευτυχή πατέρα, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Προηγουμένως όμως, ο πρίγκιπας θα συναντηθεί κατ’ ιδίαν με την γιαγιά του, την βασίλισσα Ελισάβετ, ώστε να την ενημερώσει. Όπως ενημερώνουν βασιλικές πηγές, δεν υπάρχει αντίστοιχο πρωτόκολλο και η Ελισάβετ δεν αναμένει κάτι τέτοιο για τυπικούς λόγους, όμως ο Γουίλιαμ αισθάνεται πολύ κοντά με τη γιαγιά του και θέλει να κάνει κάτι τέτοιο.

Τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει παιχτεί ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες Αγγλίας σε πιθανά ονόματα για τη μικρή. Μέχρι στιγμής, στην κούρσα προηγείται το «Σάρλοτ», το θηλυκό δηλαδή του παππού της μικρής πρίγκιπα Καρόλου, που ξεπέρασε το «Αλις», που είχε μέχρι χθες το προβάδισμα.

Κατά τα άλλα, η νεογέννητη πριγκίπισσα δέχτθηκε την Κυριακή τον Κάρολο και την Καμίλα, ενώ την επισκέφθηκαν και οι άλλοι της παπούδες, γονείς της Κέιτ Μίντλετον και η θεία της Πίπα. Οι πληροφορίες από το παλάτι αναφέρουν ότι «προσαρμόζεται καλά» στο σπίτι της, με την οικογένειά της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.