Ειδησεογραφικό site

Σάλος από σεξιστικό σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για Βαρβιτσιώτη και Παπασταύρου (Βίντεο)

45

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατά την τοποθέτησή της αναφέρθηκε σε μια σειρά υποθέσεων μεταξύ των οποίων και η σχέση συναλλαγής με το Δημόσιο που είχε η εταιρία της συζύγου του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ θεώρησε τις αναφορές της προέδρου της Βουλής «αισχρές».
«Είναι αισχρό αυτό που κάνετε και ως γυναίκα» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην κυρία Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Η γυναίκα του κ. Στουρνάρα έχει μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων τριάντα χρόνια. Δεν είχε εταιρεία, όταν έγινε υπουργός ο κ. Στουρνάρας. Είναι ανεπίτρεπτο μια κυρία που μιλάει για το φεμινισμό και τα ίσα δικαιώματα ανδρών-γυναικών, να ισχυρίζεται ότι πρέπει η σύζυγος κάποιου, όταν αυτός γίνεται υπουργός, να πηγαίνει σπίτι και να σταματάει τη δουλειά της. Απορώ πώς το λέτε και συνεχίζετε και το λέτε».

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 16:20:

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επανήλθε και εξήγησε πως «εν σχέση δε με την αήθη σας αναφορά σε σχέση με το ποια είναι γυναίκα και ποιος δεν είναι, το θέμα του να υπάρχει μια εταιρεία στην οποία συμπράττει η οικογένεια του κ. Στουρνάρα, η σύζυγος και οι θυγατέρες του και η εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο αδερφός του κ. Βαρβιτσιώτη και ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο κ. Παπασταύρου –που δεν είναι γυναίκες ούτε ο ένας ούτε ο άλλος….».

Σε εκείνο το σημείο όμως ο παρακαθήμενος Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ακούγεται να σχολιάζει «αυτό δεν το ξέρουμε» και να γελάει.

Το περιστατικό αποτυπώνεται και στο σχετικό βίντεο με αποτέλεσμα κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας να καταγγέλλουν τον κ. Τριανταφυλλίδη και να ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει τον βουλευτή του. «Ο θλιβερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τριανταφυλλίδης προέβη σε ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο. Καλούμε την παρακαθήμενη στο βουλευτή και υπερευαίσθητη Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς και τον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσουν απερίφραστα το σχόλιο του βουλευτή και να τον ανακαλέσουν στην τάξη» αναφέρει χαρακτηριστικά η Συγγρού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.