Ειδησεογραφικό site

«Απασφάλισε» η Ραχήλ Μακρή: Ο Τσίπρας κάνει ότι έκανε και ο Καμμένος

35

Ενστάσεις ως προς τον τρόπο που αποφασίστηκε η επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για το ύπατο αξίωμα διατυπώνει η Ραχήλ Μακρή αλλά και πολλοί άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κανένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σ’ αυτήν που ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν πρόκειται να ξεχάσει πώς τελείωσε η συνεδρίαση αυτή.

«Πρόεδρε, για τελευταία φορά το κάνεις αυτό. Αλλη φορά δεν μπορεί και δεν θα το επιτρέψουμε να υπάρξει» είπαν στον Πρωθυπουργό οι περισσότεροι βουλευτές την ώρα που έφευγαν.

Ολοι αυτοί διαμαρτύρονταν σαν να βρίσκονταν σε συνεδρίαση κομματικού οργάνου για τη μη τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών που ακολουθήθηκαν στην επιλογή του κ. Παυλόπουλου, για τον τρόπο ανακοίνωσης του ονόματός του από τον Πρωθυπουργό, ακόμη και για… υποχωρήσεις όσον αφορά το πρόγραμμα του κόμματος.

«Με έδιωξαν από τους ΑΝΕΛ επειδή έλεγα πως ήταν προσωποπαγές το κόμμα και τώρα βλέπω και εδώ πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις» φέρεται να είπε σε μια στιγμή η Ραχήλ Μακρή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.