Ειδησεογραφικό site

Ραγκούσης για Ρωμανό: Εάν κατατεθεί η τροπολογία ως έχει, θα κόψει και το νερό

35

Την πρόθεση του πελάτη του να προχωρήσει και σε απεργία δίψας εάν περάσει η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη φοίτηση κρατουμένων εξ’ αποστάσεως, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Όσον αφορά το προγραμματισμένο για αύριο ραντεβού των Γιώργου Ρωμανού και Παυλίνας Νάσιουτζικ με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Νίκος Ρωμανός εξέφρασε από την αρχή την αντίθεσή του με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη ρήξη με τους γονείς του

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης: «Ο Νίκος Ρωμανός είναι ανυποχώρητος. Δεν συναινεί στο ραντεβού με Σαμαρά και τους γονείς του. Δεν είναι θέμα αντιπαλότητας,  είναι όπως λέει μία ενέργεια που στέκεται απένταντι στον αγώνα και τις αρχές του».

Το Σάββατο ο δικηγόρος του διάβασε στους δημοσιογράφους το ιδιόχειρο σημείωμα του Ρωμανού που ανέφερε:

«Δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι το αίτημα των γονιών μου με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Προφανώς κατανοώ την αγωνία τους γιατί κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους. Όμως ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δε χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για κατάσταση που γνωρίζει και επικροτεί».

Τα σχόλια είναι κλειστά.