Ειδησεογραφικό site

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 28χρονης Ιωάννας που σκοτώθηκε στην καραμπόλα: «Την έχουν τρεις μέρες σε ψυγείο»

75

Έκκληση για να γίνει η νεκροψία του παιδιού του αναγκάστηκε να κάνει σήμερα το πρωί μέσα από την τηλεόραση του Σκάι ο πατέρας της αδικοχαμένης 28χρονης Ιωάννας, Κ. Γιαννακόπουλος, μέσα στον αβάσταχτο πόνο του για το χαμό της κόρης του που σκοτώθηκε στην καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων, αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου.

«Την έχουν τρεις ημέρες σε ένα ψυγείο. Δεν μας σέβονται στη ζωή μας, δεν μας σέβονται και στο θάνατο», τόνισε ο κ.Γιαννακόπουλος, σημειώνοντας, «Έχασα το αγγελούδι μου. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί θα σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι. Θα στήσουν κι άλλη καρμανιόλα. Μην τους αφήσετε!».

Λίγο αργότερα, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, υποστήριξε ότι ενημερώθηκαν το Σάββατο στις 6 το απόγευμα και η νεκροτομή θα γίνει σήμερα.

«Αδικείται η υπηρεσία διότι με ευαισθησία έχουμε κινητοποιήσει όλο τον μηχανισμό του νεκροτομείου για να γίνει σήμερα η νεκροτομή. Σήμερα Κυριακή θα γίνει η νεκροτομή. Πείτε μου σε ποιο κράτος τέτοια μέρα θα γινόταν νεκροτομή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.