Ειδησεογραφικό site

Ράγισαν και οι πέτρες στο μνημόσυνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο στο Σελλί! (Φωτο)

38

Τρεις μήνες χωρίς τον Βαγγέλη Γιακουμάκη έκλεισαν ήδη και τελέστηκε το μνημόσυνο σε βαρύ κλίμα βέβαια μιας και φίλοι, συγγενείς και γνωστοί δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι το 20χρονο παιδί δεν είναι ανάμεσά μας.

Το μνημόσυνο του 20χρονου φοιτητή έγινε στο χωριό Σελλί του Ρεθύμνου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του και σ’ αυτό έδωσαν το παρών ακόμα και άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν. Η οικογένειά του συνεχίζει να βιώνει τον δικό της Γολγοθά αφού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τους λόγους που ο Βαγγέλης έφυγε από τη ζωή.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες που διενεργούν οι αρχές για τις αιτίες που οδήγησαν τον Βαγγέλη σε αυτή την απόφαση, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί για κατάθεση κι άλλο ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να συμμετείχε στα καψόνια που είχε υποστεί από συμφοιτητές του ο 20χρονος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας με δηλώσεις του, σύμφωνα με το cretalive, επεσήμανε πως ο ιατροδικαστής στην έκθεση που συνέταξε και παρέδωσε στις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, δεν κάνει λόγο για σαφή αυτοχειρία, αλλά για φαινόμενη αυτοχειρία και αυτό γιατί λείπει ένα μέρος του σώματος του Βαγγέλη, που το κατασπάραξαν τα αγρίμια στο ερημικό σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του.

vaggelis

Τα σχόλια είναι κλειστά.