Ειδησεογραφικό site

Πυρά Βούλτεψη κατά Τσίπρα – Είναι ο βασικός υπαίτιος της κατάστασης

31

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο βασικός υπεύθυνος αυτής της κατάστασης. Το ξεκίνησε αυτό στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης. Ξεκίνησε τον εκβιασμό και τις απειλές κατά βουλευτών, προκειμένου να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε το Σάββατο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ, πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή όποιον μπορεί, προκειμένου να αποτρέψει την ομαλή πορεία της χώρας. Χρησιμοποιεί τους πάντες. Βρήκε τον κ. Καμμένο που κάνει τον Σέρλοκ Χολμς και στήνει κάμερες, βάζει μικρόφωνα, απίθανα πράγματα για την πολιτική ζωή του τόπου και τελικά ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ότι τα «κεντρικά» είναι ο κ. Τσίπρας και έχει δημιουργηθεί ένα πολιτικό παρακράτος. Τυφλοί είμαστε; Ποιος εξυπηρετείται απ’ όλα αυτά»;

Η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι «κάθε φορά που έρχεται μια οποιαδήποτε βρομερή υπόθεση, ο κ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης σπεύδουν να την υιοθετήσουν, πολύ πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη, ενώ όλος ο κόσμος γελάει. Δεν είμαστε μωρά παιδιά. Και το τελευταίο μωρό παιδί καταλαβαίνει τι γίνεται στη χώρα αυτή τη στιγμή».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις υπόνοιες που άφησαν οι Παραστατίδης – Βουδούρης. «Αυτό το απαράδεκτο σχέδιο της ανωμαλίας συνεχίστηκε και με την ενέργεια των δυο βουλευτών Παραστατίδη – Βουδούρη.

Επετέθησαν κατά βουλευτών καθ’ όλα αξιοπρεπών, ικανών και σοβαρών -απαράδεκτο αυτό- και κατά του κ. Λυκούδη και κατά των άλλων. Προσπαθούν δηλαδή ακόμη και τώρα να κάμψουν το ελεύθερο φρόνημα των βουλευτών και να τους απαξιώσουν. Είναι πολύ μικροί αυτοί για να το κάνουν αυτό».

Επισήμανε ότι «αυτή τη στιγμή το πολίτευμα βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Εννοώ ότι εάν δεν αποδειχθούν όλα αυτά τα οποία λέγονται και εάν δεν έχουμε άμεση διερεύνηση, θα ίπταται όλο αυτό το νέφος, το ζοφερό και βρωμερό, πάνω από τη Δημοκρατία μας. Πρέπει να τελειώσει αυτή η έρευνα. Εμείς δεν παρεμβαίνουμε».

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.