Ειδησεογραφικό site

Πρόβα…χαστουκιού!

104

Στην εκπομπή «Mega με Μία» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Σολωμού και μίλησε στον Μάρκο Σεφερλή για τo νέο σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί «Μάνα Χ Ουρανού».

«Ήταν το θέμα της εμφάνισης πολύ χαρακτηριστικό και δεν περίμεναν να με δουν με αυτά τα μαλλιά και το ντύσιμο να κάνω τη μαμά. Πρέπει να είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που σκέφτηκαν όταν έγραφαν τον ρόλο. Απλά τυχαίνει να έχω καλή σχέση με τον Γιώργο Φειδά που είναι ο σεναριογράφος, είχαμε κάνει και τους “Singles”, και μου είχε πει ότι θα έγραφε ένα οικογενειακό σίριαλ. Μου έδωσε να διαβάσω ένα επεισόδιο για να του πω τη γνώμη μου και ένα βράδυ είχαμε καθίσει και προτείναμε ηθοποιούς για τον ρόλο. Από το μυαλό του Γιώργου είχε περάσει να κάνω τον ρόλο, αλλά όχι από το δικό μου. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου γιατί νομίζω κανένα κανάλι δεν θα σκεφτόταν εμένα σε μια σειρά στην prime time ζώνη, να κάνω τη μάνα. Εγώ ήθελα. Το θέμα ήταν ότι έπρεπε να πειστούν και άλλοι άνθρωποι», εξήγησε αρχικά η ηθοποιός.

Έχει όμως κοινά σημεία με την μητέρα που ενσαρκώνει;
«Πάρα πολλά. Νομίζω ότι είναι ο μόνος ρόλος που έχω κάνει και έχω τόσα κοινά στοιχεία – και δεν ήταν οι “Singles” αυτός ο ρόλος που όλοι πιστεύουν. Την συμπαθώ πάρα πολύ την Κατερίνα. Εγώ δεν είμαι τόσο δραστήρια όσο εκείνη. Αλλά ένα κοινό που έχω μαζί της είναι ότι θεωρεί ότι μιλάει άλλη γλώσσα με το παιδί».

Kατά τη διάρκεια της κουβέντας τους μάλιστα η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε πως δυσκολεύεται να χαστουκίσει για τις ανάγκες της σειράς κάποιον συνάδελφό της. Τότε ο Μάρκος Σεφερλής της ζήτησε να τον χαστουκίσει και εκείνη το… προσπάθησε.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής εξήγησε πως ο κόσμος έχει την εντύπωση πως η Μαρία Σολωμού είναι αυστηρή και απρόσιτη γυναίκα και εκείνη σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν δεν σε ξέρει κάποιος και βλέπει συνεντεύξεις σου σε θεωρεί απόμακρη. Εγώ είχα ενημερωθεί από φίλους και κοινούς συνεργάτες και μου είχαν πει τα καλύτερα για σένα – και σαν συνεργάτη αλλά και σαν χαρακτήρα. Σήμερα βλέπω αυτό που μου είχαν πει αλλά πραγματικά σε είχα αλλιώς στο μυαλό μου. Έτσι είμαι, δεν το πιστεύεις κανείς. Όλοι λένε “Ωχ, Παναγία μου”, ειδικότερα όσοι είναι να δουλέψουν μαζί μου που δεν με ξέρουν. Δεν ξέρω αν έχω κάποιο ύφος. Αλλά ξέρεις ποιο είναι το περίεργο; Άνθρωποι που δεν με ξέρουν είναι που λένε άσχημα πράγματα για μένα».

Τέλος αναφέρθηκε και στον γιο της και είπε: «Ο μικρός έχει αδυναμία από μικρός στον Μάριο. Απίστευτος έρωτας! Εμένα μάλλον με έχει δεδομένη επειδή είμαι μέσα στο σπίτι».

Όσο για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδελφάκι η Μαρία Σολωμού εξήγησε: «Συνεννοηθήκαμε με τον Μάριο ότι εκείνος πρέπει να του το πει. Ο Μάριος το είπε στον Αλέξανδρο και εκείνος με πήρε ενθουσιασμένος να μου πει ότι θα έχει αδελφάκι! Ήθελε ένα αδελφάκι

Τα σχόλια είναι κλειστά.