Ειδησεογραφικό site

Προτίμησε τον γκρεμό παρά να συλληφθεί με 40 κιλά χασίς

68

Άδοξο τέλος είχε η απόπειρα εισαγωγής μεγάλης ποσότητας χασίς από την Αλβανία για έναν από τους τέσσερις αλλοδαπούς που εντοπίστηκαν σε δύσβατη δασώδη περιοχή κοντά στον Παλαιόπυργο Ιωαννίνων. Πήδησε σε γκρεμό προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και της Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας εντόπισαν τους τέσσερις Αλβανούς που είχαν μπει παράνομα στη χώρα να μεταφέρουν πεζή δυο ταξιδιωτικούς σάκους και έστησαν ενέδρα για να τους συλλάβουν. Ο ένας κατάφερε να επιστρέψει τρέχοντας στο αλβανικό έδαφος, ενώ άλλοι δυο ηλικίας 32 και 26 χρόνων συνελήφθησαν.

Ο 25χρονος συνεργός τους, όμως, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει έπεσε από γκρεμό ύψους έξι μέτρων, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Οι δυο σάκοι, που περιείχαν εννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 39 κιλών και 200 γραμμαρίων, κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες μεταφορείς ανακρίνονται για να αποκαλύψουν σε ποιους θα παρέδιδαν τα ναρκωτικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.