Ειδησεογραφικό site

Προεκλογικός «πόλεμος» δηλώσεων – Τσίπρας προς Μεϊμαράκη: Δεν σε θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη

45

 

Η φράση του προέδρου της ΝΔ πως ο Αλέξης Τσιπρας αναζητάει έναν «αυτοφωράκια που θα τον βάλουμε μπροστά, να τον πάρουνε μέσα» πυροδότησε νέα ένταση.

Ο κ. Μεϊμαράκης στην πρωινή συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι επέλεξε τις εκλογές για να αποφύγει να υλοποιήσει τα μέτρα. Μάλιστα, ανέφερε «να βρούμε τον αυτοφωράκια που θα τον βάλουμε μπροστά, να τον πάρουνε μέσα». Στη φράση αυτή απάντησε ο τέως πρωθυπουργός από την Κρήτη όπου βρίσκεται.

Τσίπρας: Δεν τον θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη

Από το Καστέλι στα Χανιά όπου βρίσκεται, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ για τα περί αυτοφωράκια. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας είπε πως στο πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη δεν βλέπει ούτε αυτοφωράκια, ούτε συνεργάτη. Μάλιστα πρόσθεσε πως οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν ο κ. Μεϊμαράκης να γίνει αυτοφωράκιας της ήττας του κόμματός τους. Συγκεκριμένα ανέφερε «Ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος σε μένα χρησιμοποίησε όρο που κυκλοφορεί στα παράνομα μαγαζιά τη νύχτα όταν έρχεται ο έλεγχος. Εγώ όμως δεν τον θέλω ούτε για αυτοφωράκια ούτε για συνεργάτη. Οι βαρόνοι του κόμματός του τον θέλουν, αλλά για αυτοφωράκια της ήττας».

Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας θέλει να την κοπανήσει, ψάχνει για αυτοφωράκια

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι επέλεξε τις εκλογές γιατί «κουράστηκε, θέλει να φύγει, δεν μπορεί, δεν το αντέχει» και πρόσθεσε: «Επιμένω ότι θέλει να την κοπανήσει, διότι όταν λέει αυτοδύναμος -που δεν μπορεί- και όταν λέει μόνο με τους ΑΝΕΛ και με κανέναν άλλο, σημαίνει ότι αυτός μόνος του βγάζει τον εαυτό του από τη μέση. Γιατί σκέφτεται ίσως, σου λέει 40 χρονών είμαι, να πάω εγώ τώρα να εφαρμόσω τέτοια μέτρα; Ας κάτσω στην άκρη, να περάσουν 1-2 χρόνια, να ‘ρθει κάποιος άλλος, να βρούμε τον αυτοφωράκια που θα τον βάλουμε μπροστά, να τον πάρουνε μέσα».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.