Ειδησεογραφικό site

Προειδοποίηση Αηδόνη: Κρυφτείτε σκουλήκια!

30

Συνθήκες ακραίας πόλωσης πέραν των πολιτικών ορίων και προαναγγελία πρωτοφανών καταστάσεων δημιουργούν οι ανεξέλεγκτες πλέον αντιδράσεις που πυροδοτούν οι καταγγελίες Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του αλλά και επιστολή βουλευτών με την οποία κατηγορούν ευθέως συγκεκριμένους συναδέλφους τους για εξαγορά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Χρήστος Αηδόνης από την Ολομέλεια της Βουλής είπε «Περίμενα την συγγνώμη τους από το βήμα της Ολομέλειας. Τα σκουλήκια! Δεν είναι μόνο πολιτικά σκουλήκια αλλά και τυφλοπόντικες που σήμερα κρύβονται» είπε οργισμένος ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης για τους επίσης ανεξάρτητους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρο Παρατστατίδη μετά την επιστολή των τελευταίων που υπονοούν ευθέως ότι όσοι ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά είχαν καταψηφίσει τον προϋπολογισμό… χρηματιστήκαν!

Ο κ. Αηδόνης κατεβαίνοντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, γύρισε προς το προεδρείο και πρόσθεσε «και κάτι ακόμα που ξέχασα να πω! Αυτοί οι τύποι να αποφύγουν να κυκλοφορούν αυτό το διάστημα γιατί είμαι από χωριό και δεν έχουμε καλή φήμη».

Απευθυνόμενος δε προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς φημολογείται ότι θα υπάρξει προεκλογική συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ με Βουδούρη και Παραστατίδη είπε «γνώριζα πως η Αριστερά είναι ταυτισμένη με την ηθική. Σήμερα τη λυπάμαι . Κατάπτωση είναι το χαρακτηριστικό της πολιτικής τους… . Οι πολιορκητές της εξουσίες που με την ρητορεία των αργυρώνητων και των κουμπαράδων εύχομαι να μην βρεθούν αντιμέτωποι με το δημιούργημά τους»

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.