Ειδησεογραφικό site

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο η νέα οικονομική εφημερίδα «Επένδυση»

59

Μια… «Επένδυση» στην ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τα οικονομικά δρώμενα θα κάνει την εμφάνισή της το ερχόμενο Σάββατο, 1 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια δυναμική και συλλογική δημοσιογραφική προσπάθεια, που έρχεται σε δύσκολους καιρούς και φιλοδοξεί να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση, στο «πάνθεον» του έντυπου Τύπου του Σαββάτου.

Η «Επένδυση», που θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, θα είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα, σε μια κρίσιμη καμπή για τον τόπο. Θα είναι μια έκδοση ανοιχτή σε ιδέες και προτάσεις, χωρίς φραγμούς και κομματικά όρια, στηριγμένη σε μια δυνατή δημοσιογραφική ομάδα. Η πρωτοτυπία στην ενημέρωση, η πρόκληση για προβληματισμό σε κρίσιμα θέματα για τον τόπο, οι αναλύσεις και η αρθρογραφία για την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και το διεθνές γίγνεσθαι, η ευαίσθητη ματιά στην κοινωνία και τις προκλήσεις, στην Τέχνη και τον αθλητισμό θα είναι το δημιουργικό προσκλητήριο συμμετοχής στον απαιτητικό αναγνώστη.

Η εφημερίδα θα είναι πολυσέλιδη, με το κυρίως σώμα σε «σομόν» χαρτί, με έμφαση στις πολιτικές αποκαλύψεις, αλλά και σε θέματα που αφορούν την οικονομική κρίση, τις εξελίξεις στην Ευρώπη, αλλά και τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών. Η «Επένδυση» θα κυκλοφορεί σε ασφαλή συσκευασία για τους αναγνώστες και θα συνοδεύεται από ένα πλούσιο πακέτο προσφορών, με παρουσία κάθε Σάββατο σε κάθε γωνιά της χώρας.

ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΕΠΕΝΔΥΣΗ PLUS
Ενα ξεχωριστό ένθετο για την οικονομία, το «Επένδυση Plus», θα είναι ο απαραίτητος συνοδός της έκδοσης, που θα ρίχνει βάρος στην επιχειρηματική δράση, στις τράπεζες, σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, στο Χρηματιστήριο. Μια έκδοση με οδηγό τις αποκαλύψεις για τα «μυστικά και ψέματα» της κρίσης, αλλά και τις ευκαιρίες για επιχειρηματικά success stories, καθώς και με πλούσιο παρασκήνιο για την αθέατη όψη των παραγωγικών υπουργείων, του Χρηματιστηρίου.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TANGO
Στην «Επένδυση» απαραίτητος συνοδός θα είναι μια ξεχωριστή έκδοση, το «TANGO». Ενα φιλόξενο περιοδικό, με έμφαση στις ανθρώπινες αναζητήσεις, τη δημιουργικότητα, τον τρόπο ζωής. Συναντήσεις, φιγούρες, απολαύσεις θα συνενώνονται με έναν μοναδικό τρόπο, με συνεντεύξεις, εξομολογήσεις, συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν πολλά να μας πουν, αλλά και… χορό, γεύσεις, απρόοπτα. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ.

Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ AΓΡΟBUSINESS
Η «Επένδυση» θα συνοδεύεται μία φορά κάθε μήνα και από μια ειδική έκδοση για την αγροτική παραγωγή. Η «Αγροbusiness» θα δίνει πρωτογενή πληροφόρηση για τα προγράμματα και τις ευκαιρίες για την αναγέννηση της αγροτικής δραστηριότητας, χρηστικές πληροφορίες για την επιχειρηματική δράση και την εξωστρέφεια, τις καλλιέργειες και τη ζωική παραγωγή. Η «Επένδυση» θα εγκαινιάσει και μια σημαντική συνεργασία με την εταιρεία Metron Analysis, παρουσιάζοντας τις τάσεις που κυριαρχούν στην οικονομία και τις επιχειρήσεις.
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Μια ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα στηρίζει δυναμικά την έκδοση «Επένδυση». Διευθυντής είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, σύμβουλος έκδοσης ο Ευτύχης Παλλήκαρης, αρχισυντάκτης έκδοσης ο Ρίζος Ψύλλος και art director ο Σπύρος Αλεξίου. Συντονιστής του πολιτικού τμήματος είναι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Τη δημοσιογραφική ομάδα απαρτίζουν, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Καλαρρύτης, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο Γιώργος Σιαδήμας, η Στέλλα Γκαντώνα, ο Γιάννης Αντύπας, η Κέλλυ Κοντογεώργη, ο Κώστας Αργυρός, ο Φώτης Απέργης, η Λητώ Μησιακούλη, ο Γιώργος Δασκαλόπουλος, ο Γιώργος Τριανταφύλλου, ο Σταύρος Χαρίτος, η Αλεξάνδρα Γκίτση, ο Χάρης Ντιγριντάκης, η Κορίνα Σαμάρκου, η Ελένη Στεργίου, ο Γιώργος Μητράκης, η Αντιόπη Σχοινά, ο Μιχάλης Γελαντάλις και ο Γρηγόρης Ψαριανός. Παράλληλα, στην «Επένδυση» φιλοξενείται και μια δυνατή ομάδα αρθρογράφων, όπως ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Παναγιώτης Γεννηματάς και ο Κώστας Λαπαβίτσας. Το «ΤANGO» επιμελείται μια δημοσιογραφική ομάδα με επικεφαλής τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.