Ειδησεογραφικό site

Πρεμιέρα για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ

45

Τον πρώτο της αγώνα δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ που διεξάγεται στη Σεβίλη της Ισπανίας.

Η «επίσημη αγαπημένη» αγωνίζεται στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει στις 9 το βράδυ τη Σενεγάλη, σε μετάδοση από τον OTE TV Sport 3 HD και τον ΑΝΤ1.

Καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα ευχήθηκε μέσω του προφίλ του στο Facebook ο άνθρωπος που έκανε δημοφιλές το άθλημα του μπάσκετ στην Ελλάδα μαζί με τους συμπαίκτες του στην εθνική το 1987, Νίκος Γκάλης.

«Μια ακόμη διοργάνωση ξεκινάει για την Εθνική μας ομάδα την αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε επιτυχημένα τον Ιούνιο του 1987 ακόμη συνεχίζεται αν και έχουν περάσει 27 χρόνια. Από τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε όποια διοργάνωση και αν μετέχει δίνει χαρά στους Έλληνες φιλάθλους ενώ έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες. Και τώρα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο παρά τις απουσίες θέλω να πιστεύω ότι οι διεθνείς μας θα κάνουν το καθήκον τους και θα προσπαθήσουν να πάνε όσο δυνατόν πιο ψηλά συνδυάζοντας το ταλέντο με την μαχητικότητα και την ελληνική ψυχή. Από πλευράς μου θέλω να ευχηθώ στους προπονητές και τους παίκτες μας καλή επιτυχία και να γυρίσουν με ένα μετάλλιο», έγραψε ο θρύλος των παρκέ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.