Ειδησεογραφικό site

Ποτάμι: Η κυβέρνηση κάνει σκληρή διαπραγμάτευση με τις συνιστώσες

29

Για «σκληρή διαπραγμάτευση» αλλά… με τις συνιστώσες» κάνει λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, καλώντας τον πρωθυπουργό «να πάρει τις αποφάσεις του» και «αν κρίνει ότι δε μπορεί να κυβερνήσει ας πάει σε εκλογές με απλή αναλογική».

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Από τις τελευταίες συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει τελικά πως όταν ο κ. Τσίπρας μιλούσε για “σκληρή διαπραγμάτευση” εννοούσε κυρίως τη διαπραγμάτευση στο εσωτερικό του κόμματός του.

Στον ΣΥΡΙΖΑ άλλοι μιλούν για έντιμο συμβιβασμό, κάποιοι θέλουν ρήξη, άλλοι προσανατολίζονται σε λύσεις εκτός Ευρώπης και μερικοί μιλούν ανοιχτά για δραχμή.

Η διαπραγμάτευση με τους εταίρους καθυστερεί προκειμένου να βρεθεί κοινή συνισταμένη με τις συνιστώσες και την Ζωή Κωνστατοπούλου και η κοινωνία πληρώνει βαρύ κόστος με λουκέτα, αβεβαιότητα και χαμένες θέσεις δουλειάς.

Ο κ.Τσίπρας πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του. Δεν είναι αρχηγός της ομοσπονδίας των συνιστωσών αλλά Πρωθυπουργός. Κι αν κρίνει ότι δε μπορεί να κυβερνήσει ας πάει σε εκλογές με απλή αναλογική προκειμένου να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το πως θα κυβερνηθεί η χώρα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.