Ειδησεογραφικό site

Ποτάμι: Άλλο ένα παραληρηματικό show από τη Ζωή

23

Για ένα ακόμα παραληρηματικό show της Ζωής Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο Το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας την «χωρίς προηγούμενο ενέργεια να επιστρέψει ως απαράδεκτη την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας» για τη νομισματική πολιτική.

Παράλληλα, η Σεβαστουπόλεως χαρακτηρίζει «πρωτοφανή» την επίθεση της Προέδρου της Βουλής κατά του Γιάννη Στουρνάρα και αναφέρει ότι «στο ενδιάμεσο η Πρόεδρος της Βουλής πρόλαβε να επιτεθεί προσωπικά κατά του Ζ.Κ.Γιούνκερ και των Ευρωπαίων ηγετών που συναντά ο κ.Τσίπρας.

Το παιχνίδι της εξεύρεσης «εσωτερικών εχθρών» και «διεθνών συνομωσιών» είναι το αγαπημένο σπορ στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι οποίοι αντιγράφουν πρακτικές του σκοτεινού παρελθόντος. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να βρει το θάρρος να υποδείξει στους «δικούς του ανθρώπους» ότι η χώρα έχει ανάγκη από συμμάχους και εθνική συνεννόηση».

«Οι προειδοποιήσεις πάντως του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα εκτός του ευρώ είναι πολύ σοβαρές για να χαθούν στον ορυμαγδό ενός καυγά, από αυτούς που καθημερινά στήνει η κυρία Κωνσταντοπούλου και η κυβέρνηση πρέπει να προσπαθήσει να δει το δάσος και όχι το δέντρο ή μάλλον το δάκτυλο της κυρίας Κωνσταντοπούλου» τονίζει το κόμμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.