Ειδησεογραφικό site

Ποτάμι:«Την Κυριακή θα ηττηθούν οι τυχοδιωκτισμοί»

30

«Η απάντηση των πολιτών θα είναι σκληρή», σχολιάζει με το Ποτάμι και με αφορμή το «διάγγελμα» του πρωθυπουργού», υποστηρίζει ότι στο δημοψήφισμα της Κυριακής «θα ηττηθούν οι τυχοδιωκτισμοί θα νικήσει η Ελλάδα.

«Τελικά οι διαρροές των τελευταίων ωρών ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ξανά ήταν ένα καλοστημένο ψέμα του επικοινωνιακού επιτελείου του κ. Τσίπρα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Ο Πρωθυπουργός επιμένει να υπερασπίζεται το λάθος του και μοιράζει αόριστες υποσχέσεις προς όλους, χωρίς να απαντά στα ερωτήματα της κοινωνίας: Πού θα βρεθούν τα λεφτά για να ανοίξουν ξανά οι τράπεζες όταν όλη η Ευρώπη λέει ότι το ΌΧΙ θα σημάνει την αποχώρηση της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ; Ποιος θα μας δανείσει τα δισεκατομμύρια που απαιτούνται και με τι αντάλλαγμα; Ποιος θα πληρώσει μισθούς και συντάξεις τον Ιούλιο όταν οι υπουργοί παραδέχονται ότι τα ταμεία είναι άδεια και τα φορολογικά έσοδα δεν αρκούν για να καταβληθούν ούτε καν οι χαμηλές συντάξεις; Πώς θα εμποδίσει το κούρεμα των καταθέσεων τις επόμενες μέρες αφού η χώρα είναι εκτός προγράμματος και οι ελληνικές τράπεζες έχουν πάψει να στηρίζονται από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς;», διερωτάται.

«Κρίμα», συνεχίζει το Ποτάμι, προσθέτοντας πως «ο πρωθυπουργός δείχνει να αποχαιρετά την πραγματικότητα».

«Οχυρωμένος στο Μέγαρο Μαξίμου, ακούγοντας μόνο τα πιστά του κομματικά στελέχη, έχοντας απομακρύνει από δίπλα του όποιον δεν συμφωνεί με την πορεία προς την δραχμή, ο Αλέξης Τσίπρας αντιγράφει τον κακό εαυτό του παλιού πολιτικού συστήματος. Ρητορεύει για το κόμμα του αδιαφορώντας για το λαό», αναφέρει και υπογραμμίζει: «Η απάντηση των πολιτών θα είναι σκληρή. Την Κυριακή οι τυχοδιωκτισμοί θα ηττηθούν. Η Ελλάδα θα νικήσει».

Τα σχόλια είναι κλειστά.