Ειδησεογραφικό site

Ποιούς άντρες «κάνει κέφι» η Βάνα Μπάρμπα

36

Για το πώς θέλει να είναι ο άντρας που θα έχει στο πλευρό της, το αν θα έκανε σχέση με άντρα μικρότερης ηλικίας, αλλά και το θέμα ανάμεσα στην Χρυσούλα Διαβάτη και τον Σάκη Ρουβά, στα βραβεία «Κάρολος Κουν», μίλησε η Βάνα Μπάρμπα καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή.

«Δεν με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, με εκνευρίζει κιόλας. Η ομορφιά, όταν είναι μόνο ομορφιά, είναι τόσο κουραστική. Τον πολύ ωραίο άντρα που θα πει μόνο ανοησίες και θα δείξει κοιλιακούς, τι να τον κάνεις;», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Happy Day».

Όσο για το αν θα έκανε σχέση με άντρα μικρότερης ηλικίας; Η Βάνα Μπάρμπα είπε: «Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Ο άντρας μου αρέσει να έχει λόγο, προσωπικότητα, να μπαίνει μέσα και να λέω ότι αυτός είναι ο άντρας μου».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη στα βραβεία «Κάρολος Κουν», όπου ο Σάκης Ρουβάς βραβεύθηκε για τον ρόλο του στις «Βάκχες»: «Ο Σάκης είναι ο μεγαλύτερος σταρ που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, όλοι τον αγαπάμε για το ήθος του αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Θεωρώ την κυρία Διαβάτη μια σπουδαία πρωταγωνίστρια. Πρέπει να μάθουν να σέβονται τους ανθρώπους του θεάτρου. Άλλο το θέαμα και άλλο το θέατρο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.