Ειδησεογραφικό site

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σε Αττική – Βόρεια Ελλάδα

30

Προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των σχολείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκαλεί η χιονόπτωση και ο παγετός που επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε πολλές περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Όπως ενημερώνει η Περιφέρεια Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα εξής σχολεία:

Στην Περιφερειακή Ενότητας Ανατολικής Αττικής:

Δήμος Σαρωνικού: Στην περιοχή Κουβαρά παραμένουν κλειστά το Δημοτικό Κουβαρά το Γυμνάσιο Πέτας και το Νηπιαγωγείο Κουβαρά.

Δήμος Μαραθώνα: ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα, Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού. Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν  κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

Δήμος Αχαρνών:  Όλα τα σχολεία κλειστά λόγω Πολιούχου Αγ. Βλασίου.

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Παραμένουν κλειστά : 1. Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού Πεντέλης. 2. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νταού Πεντέλης.Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλου Δήμου Ωρωπού θα παραμείνουν κλειστά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής: Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Φυλής ενώ στο δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Βίλια και Κριεκούκι.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα: Κλειστά θα παραμείνουν στους δήμους: Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης, δημοτικής  ενότητας Εκάλης,  Κηφισιάς, Βριλησσίων, σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πεντέλης (Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων).

Στις δημοτικές ενότητες Κηφισιάς και Ν. Ερυθραίας τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων καθώς και οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στις από τις 9πμ.

Σημειώνεται ότι ο κάθε δήμος μπορεί να εκτιμήσει, κατά περίπτωση, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπό εξέλιξη χιονόπτωση και ενδέχεται να μην λειτουργήσουν και  άλλα σχολεία. Για το λόγο αυτό οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους δήμους.

Κλειστά σχολεία σε Μακεδονία και Θράκη λόγω παγετού

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο δήμο Φλώρινας, ενώ με μια ώρα καθυστέρηση θα αρχίσουν αύριο το πρωί τα μαθήματα στα σχολεία, στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου, Σερβίων – Βελβεντού, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Γρεβενών, Δεσκάτης και Πρεσπών Φλώρινας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.