Ειδησεογραφικό site

Ποια είναι η όμορφη Ζωή που έκλεψε την παράσταση από τον Σταύρο (ΦΩΤΟ)

64

zoi-theoΗ όμορφη μελαχρινή με τη ψηλόλιγνη φιγούρα και το εντυπωσιακό επαγγελματικό ντύσιμο (παντελόνι- σακάκι) που βρισκόταν στα δεξιά του Σταύρου Θεοδωράκη κατά την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων. 
Η Ζωή Αποστολοπούλου συνοδεύει τον Σταύρο Θεοδωράκη

Πρόκειται για τη δικηγόρο Ζωή Αποστολοπούλου, υποψήφια με το Ποτάμι στις τελευταίες ευρωεκλογές. Βλέποντας κανείς την ψηλή, μελαχρινή, αδύνατη και αθλητική Ζωή, το μόνο που δεν περιμένει κάποιος να ακούσει είναι ότι έχει δύο γιούς οκτώ και δέκα ετών! Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στο Διεθνές Δίκαιο με Κατεύθυνση το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το College of Europe του Βελγίου, όπου σπούδασε ως Υπότροφος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά). Από το 2002 έως σήμερα έχει χειριστεί επιτυχώς περισσότερες από 200 υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων στο Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια των Αθηνών και έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα για την προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Στις ευρωεκλογές, παρότι πήρε την απόφαση να κατέβει την τελευταία στιγμή, μπήκε στην πρώτη πεντάδα των δημοφιλέστερων του κόμματός της, μένοντας ελάχιστα πίσω από τον πασίγνωστο “Κίτσο- check machine” ηθοποιό Νίκο Ορφανό.

Μαζί με την κυρία Αποστολοπούλου στο πλευρό του κ. Θεοδωράκη ήταν ο Δημήτρης Τσιόδρας

Τα σχόλια είναι κλειστά.