Ειδησεογραφικό site

Πατέρας πωλούσε τα κλοπιμαία του ανήλικου γιου του!

36

Πλήθος από κλοπιμαία που είχε κλέψει ο γιος του μαζί με έναν ακόμη ανήλικο, διέθετε προς πώληση στο κατάστημά του ένας 52χρονος που και αυτός είναι σεσημασμένος για κλοπές! Οι δυο πιτσιρικάδες είχαν διαρρήξει ένδεκα καταστήματα στην Κομοτηνή, σε χωριά της Ροδόπης και τη Χρυσούπολη Καβάλας και είχαν κλέψει τρία μοτοποδήλατα μέσα σε ενάμισι μήνα!

Από τον Οκτώβριο, οι δυο ανήλικοι ηλικίας 17 και 16 χρόνων άρπαξαν συνολικά 1.500 ευρώ, τρεις φορητούς υπολογιστές, επτά ηλεκτρονικές συσκευές, πλήθος πακέτα τσιγάρων, τρόφιμα και ποτά και μια κυνηγετική καραμπίνα από τα εννέα καταστήματα που διέρρηξαν, ενώ σε άλλα δύο δεν κατάφεραν μπουν! Παράλληλα, είχαν κλέψει τρεις μοτοσικλέτες από την πόλη της Κομοτηνής.

Με τη βοήθεια του 52χρονου πατέρα του 16χρονου, μία ηλεκτρονική συσκευή και ένας φορητός υπολογιστής πουλήθηκαν σε έναν 21χρονο και μια 49χρονη γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος όπως και ο… στοργικός γονέας! Σε βάρος των ανήλικων, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Στα σπίτια και τα καταστήματα των δραστών και σε διάφορα σημεία όπου έκρυβαν τη λεία τους, κατασχέθηκαν δυο από τα μοτοποδήλατα, πέντε ηλεκτρονικές συσκευές και αρκετά εξαρτήματα, δυο φορητοί υπολογιστές, επτά κινητά, η καραμπίνα, ένδεκα πακέτα τσιγάρων, 109,66 ευρώ και πλήθος κοσμημάτων και κομπολογιών. Μέρος από αυτά αναγνωρίστηκε από τους δικαιούχους και τους αποδόθηκε, ενώ οι έρευνες για την προέλευση των υπολοίπων συνεχίζονται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.