Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Τσίπρας δεν φαίνεται να διδάσκεται από τα λάθη του»

57


«Είναι φανερή η απογοήτευση του κ. Τσίπρα μετά την αποτυχία της «ανατροπής» που ζητούσε πριν τις ευρωεκλογές, με το χαρακτηριστικό σύνθημα «την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα φεύγουν». Δυστυχώς δεν φαίνεται να διδάσκεται από τα λάθη του», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συνεχίζει το δρόμο της πόλωσης, του διχασμού, των ύβρεων και βέβαια της αγαπημένης του διγλωσσίας. Στην Ελλάδα λαϊκίζει, απειλεί, υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια. Στις διεθνείς συναντήσεις συμπεριφέρεται ως το «ποντίκι που πλέον ούτε καν βρυχάται». Είναι καιρός όμως να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και η Ελλάδα θα βγει από την κρίση», συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ.

Όπως τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση, «όσο για τις αναφορές του περί Τσιριμώκων και «τοξικού ΠΑΣΟΚ», τον προτρέπουμε να απευθυνθεί, στους πρώην υπουργούς και βουλευτές που μάζεψε, όπως και στις προσκλήσεις του προς τους βουλευτές για αποστασία, με αντάλλαγμα καρέκλες εξουσίας.

Οφείλει όμως να ξεκαθαρίσει το αν θα ανταποκριθεί στη συνεχή πρόσκληση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, μπροστά στην μεγάλη διαπραγμάτευση για τη βιωσιμότητα του χρέους και την έξοδο από τα μνημόνια».

Τα σχόλια είναι κλειστά.