Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: Κάποιοι δημιουργούν κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας

38

«Δυστυχώς υπάρχουν μονίμως κάποιοι που θέλουν να δημιουργούν κάθε λίγο ένα κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας» ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος σημειώνοντας ότι η εικόνα αντιπαράθεσης που παρουσιάστηκε «αδικεί την αλήθεια, την παράταξη και τη χώρα».

Μάλιστα, η ανακοίνωση προειδοποιεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν αντιδικεί με κανέναν, αλλά δεν θα αφήσει και κανέναν να υπονομεύει την κοινή προσπάθεια όλης της Κ.Ο., όλης της παράταξης. Στη γραμμή αυτή συντάσσεται όλη η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, όπως φάνηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχόλιο «χάρις στην προσπάθεια κυρίως του ΠΑΣΟΚ και χάρις στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του προέδρου του για τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση, υπάρχει αυτή τη στιγμή ρυθμός, χρονοδιάγραμμα, σχέδιο, προοπτική».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση «υπάρχουν μονίμως κάποιοι που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία της προσπάθειας αυτής. Που δείχνουν να ενοχλούνται κάθε φορά που τα πράγματα σταθεροποιούνται. Που θέλουν να δημιουργούν κάθε λίγο ένα κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας».

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μεριμνά ταυτόχρονα για την παράταξη, την κυβέρνηση, τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, την οριστικοποίηση της συμφωνίας εξόδου από το μνημόνιο. Έθεσε το πλαίσιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα το παρουσιάσει αναλυτικά στην αυριανή ομιλία του στη Βουλή» αναφέρει το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.