Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση παρουσιάζει το νέο μνημόνιο ως επιτυχία

40

Για επαχθέστερο για τους Έλληνες μνημόνιο κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Μαξίμου για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

«Η κυβέρνηση περνά πια οριστικά από την δημιουργική ασάφεια στην παράδοση άνευ όρων. Επιχειρεί όμως και πάλι να αποκρύψει την πραγματικότητα, με επιλεκτικές και αυθαίρετες διαρροές και να παρουσιάσει το νέο μνημόνιο ως επιτυχία.!!!!», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται», υπογραμμίζει και προσθέτει ότι «αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια, υπογράφουν τώρα το επαχθέστερο για τους Έλληνες και ειδικά τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς μεσαίου εισοδήματος».

Το ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζει ότι «προηγουμένως κατήγγειλαν την πρόταση των 2 δισ. που θα μας έβγαζε από τα μνημόνια και τώρα αφού κατέστρεψαν την οικονομία και την οδήγησαν σε ύφεση, φέρνουν νέο μνημόνιο που επιβαρύνει τον ελληνικό λαό με 14 δισ. ευρώ. Ενδιαμέσως αποφύγαμε την ύστατη στιγμή και χάρις στην στήριξη μας την χρεοκοπία και το Grexit».

Τέλος, τονίζει ότι «ας ζητήσουν συγνώμη τουλάχιστον από τους Έλληνες πολίτες, για την τραγική τους αποτυχία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.