Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: «Η αγροτιά ξέρει καλύτερα από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τα συμφέροντά της»

37

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τη στάση του απέναντι στην ΕΕ, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το ρωσικό εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα και τις πρωτοβουλίες για την προστασία των παραγωγών.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η κεντρική θέση του ΠΑΣΟΚ εκφράστηκε από την 9η Αυγούστου από τον πρόεδρό του Ευάγγελο Βενιζέλο, που δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι παραγωγοί θα έχουν την πλήρη συμπαράσταση της Πολιτείας καλώντας παράλληλα όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αποφεύγουν τις αποσπασματικές και δημοκοπικές προσεγγίσεις».

Όμως, όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ «τις τελευταίες μέρες οι αγρότες υπήρξαν μάρτυρες της απίστευτης ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ, που για μια ακόμα φορά έδειξε ότι έχει σοβαρή κρίση προσανατολισμού σε μείζονος στρατηγικής σημασίας θέματα.

»Η προτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ στην αλά καρτ συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι γνωστή αλλά τούτη τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας και λαϊκισμού τριτοκοσμικού τύπου. Όπως σε όλα τα θέματα και σε αυτό πολιτεύονται με αντιφατικό και δημαγωγικό τρόπο. Ζητάνε από τη μια «η Ε.Ε. να αποζημιώσει εδώ και τώρα τους αγρότες» και από την άλλη η Ελλάδα «να διαχωρίσει εδώ και τώρα τη θέση της από την Ε.Ε.» στο ζήτημα της ουκρανικής κρίσης!!!».

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «η αγροτιά ξέρει καλύτερα από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τα συμφέροντά της που απορρέουν από τη συμμετοχή μας στην Ε.Ε.» και συμπληρώνει ότι «το ΠΑΣΟΚ θα σταθεί δίπλα στην αγροτιά γιατί έχει μαζί της ακατάλυτους δεσμούς και γιατί πιστεύει ότι πρέπει να στηριχθούν αυτοί που μπορούν να σηκώσουν μεγάλο βάρος στην εθνική προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας και την οριστική έξοδο από την κρίση».

Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί την Τετάρτη με αγρότες στην Ημαθία και την Πέλλα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.